Skip to content

Vzdrževanje

Home » Vzdrževanje

Čestitamo, vaš IT sistem je postavljen, kaj pa sedaj? Ker je IT najhitreje razvijajoča se panoga in gredo trendi vsak dan najprej, jim je potrebno dosledno slediti. Vemo, da ste vi strokovnjaki v vaši panogi, zato za IT vzdrževanje in nadgradnjo sistemov izberite nas, ki smo strokovnjaki v naši panogi. Zagotavljamo vam, da bomo vaš IT sistem prilagajali trenutnim trendom in varnostno posodabljali, da bo učinkovit kot prvi dan, ko smo ga postavili.

Vzdrževanje IT sistemov obsega:

  • Nadgradnjo ali zamenjavo dotrajanih in neprimernih komponent sistema.
  • Sprotno posodabljanje programske opreme in optimizacijo.
  • Varnostno kontrolo in kontrolo varnostnih kopij.
  • Zaščito pred zunanjimi vplivi in virusi. Hackerji prihajajo na dan z vedno novimi idejami, zato je potrebno slediti najnovejšim varnostnim smernicam.
  • Tudi znotraj podjetja se stvari spreminjajo (npr. zamenjava sodelavcev, delovnih mest, odpiranje novih področij ali poslovalnic …), zato je potrebno tudi sistem prilagoditi.

Ne pozabite se pozanimati o možnosti sklenitve Vzdrževalne pogodbe. Pogodba vam zagotavlja ugodnejšo ceno vzdrževanja, prednostno reševanje napak, minimalni reakcijski čas za odpravo napak, posebno linijo za kontaktiranje, stalni stik s sistemom. Najpomembnejša prednost, ki jo z Vzdrževalno pogodbo pridobite pa je dejstvo, da mi skrbimo za vaš sistem 24 ur dnevno in poizkušamo napake odpravit še predno se pojavijo. Tak preventivni pristop vam lahko prihrani precej denarja in znatno zmanjša skrbi.