Skip to content

Svetovanje

Home » Svetovanje

Ste prepričani o pravilni postavitvi vašega IT sistema? Postavljate IT sistem na novo? Ga prenavljate? Ne prepustite ga naključju, na EM-Soft sistemih vam bomo pomagali s svetovanjem glede informacijske tehnologije.

Postavitev IT sistema je pomemben korak za vaše poslovanje. Zavedati se morate, da je slab oz. slabo postavljen IT sistem lahko zelo velik skrit vir stroškov za vaše podjetje. Vaši zaposleni bodo s starimi napravami ali programi porabili več časa za opravljanje svojega dela, jezni bodo, ker jim določeni progami ali aplikacije ne delujejo pravilno, ko bodo natisnili eno samo stran jo boste plačali več, kot bi bilo to potrebno … Vam je situacija znana?

Ne mečite denarja skozi okno, saj lahko le pravilno in varno postavljen sistem zagotavlja optimalno delovanje vašega celotnega podjetja. Zato ta korak zaupajte strokovnjakom. EM-Soft sistemi d.o.o. se je na seznam strokovnjakov uvrstil že pred leti in je pravi partner številnim zadovoljnim malim in velikim podjetjem.

Področja, kjer vam lahko svetujemo so:

V kolikor sistem postavljate na novo, lahko vaš nov sistem postavimo po načelu dobre prakse z optimizacijo stroškov in varnega ter učinkovitega delovanja. Tistim, ki pa sisteme že imate, nudimo brezplačen osnovni pregled vašega sistema in svetujemo najugodnejši način optimizacije sistema. Potrudili se bomo, da bomo z novo postavitvijo oz. optimizacijo prekoračili vsa vaša pričakovanja!

Za vas pa bomo poskrbeli tudi po postavitvi IT sistema s stalnim vzdrževanjem in nadgradnjo. Ne bomo vsa zapustili, svetovali vam bomo tudi kako ohraniti vaš IT sistem v kar najboljši formi.

Na vašo željo vam lahko pošljemo seznam naših dokončanih projektov in reference. Pridružite se seznamu uspešnih tudi vi, kontaktirajte nas še danes.