Skip to content

EM-Cloud

Home » EM-Cloud

Imate glavo v oblaku? Zakaj ne bi imeli raje podatkov in aplikacij v oblaku? Rešitev, ki vam jo ponujamo je EM-Cloud računalništvo v oblaku, ki deluje na podlagi preizkušenih rešitev. In zakaj je EM-Cloud prava izbira za vas?

  • Vaši podatki in aplikacije so vam vedno na voljo, saj do njih lahko dostopate od kjerkoli in iz skoraj katerekoli naprave.
  • Storitev je brez začetne investicije in cenovno ugodna.
  • Za vse podatke, varnostne kopije (backup) in vrhunsko varnost v Cloudu poskrbimo mi.
  • Mi poskrbimo tudi za vzdrževanje in nemoteno delovanje, zato se vi lahko brezskrbno posvečate svojim obveznostim.
  • Vsi strežniki in podatki so locirani znotraj meja države Slovenije. Zaradi tega ne prihaja do uhajanja podatkov, podatki niso podvrženi zakonodajam tujih držav.
  • Prav tako lahko za varnost podatkov in pravilno postavitev strežnikov prevzemamo popolno odgovornost.


Prepričani smo, da so naše rešitve prava izbira za vas, poskusite in se prepričajte!

Rešitve, ki jih EM-Cloud podpira so različne, od e-pošte in spletnih strani pa vse do virtualnih strežnikov in oddaljenih aplikacij. Pri tako širokem naboru rešitev bomo zagotovo našli tudi tisto, ki je vam pisana na kožo.

Za nas so vse stranke enako pomembne, zato vam bomo prisluhnili, si vzeli čas in EM-Cloud prilagodili tako, da bo ustrezal vašim potrebam. Želite vašo aplikacijo prenesti v EM-Cloud računalništvo v oblaku, da bo dostopna vedno in povsod? Kontaktirajte nas in potrudili se bomo uresničiti vašo željo.


V kolikor ne želite prenesti vaše celotne infrastrukture v naš datacenter, lahko poskrbimo za hibridno rešitev tako, da je del infrastrukture pri vas, del pa pri nas. Za licence in strojno opremo lahko poskrbimo mi.